Коли бажаеш вороговi...

Коли бажаєш ворогові злому
                здоров'я, щастя ще і довгих літ -
продовжуєш життя собі самому
                і свій не перекреслюєш політ.
Адже думки... - вони матеріальні;
       повзуть, як змії, мчать, мов ластівки...
Піднесено-шляхетні чи брутальні... -
               то  наша сутність - мрії та думки.
...Отож: думки... плазують і літають..,
     та в решті-решт "додому" повертають.


Рецензии