Серпанок над болотом...

Серпанок над болотом,
                серпанок над рікою;
серпанок над душею -
                бо літо вже мина...
До осені вже скоро -
                "дотягнешся рукою",
але все сниться, сниться
                ота свята весна.


Рецензии