Окутана сетями... укр

Заплутана тенетами.


Заплутана тенетами посеред глибини,
Налякана та прив’язана на дні ріки,
У міцності нещадно сплетених,здригається в воді,
У щільності шнурків зав'язаних, рятунок на нулі.

Чи зможе ковтнути подиху, останнього в житті,
Чи зможе побачивши сонечка, ожити в майбутті,
Де доля примхливої лінії, звела її на дні,
Чому безсердечна, її заніміння, не бачила на руці.

А там у очах сонця сяйво блищить та мерехтить,
І начеб то у раках, але всі кінцівкі німі,
Чому?- це питання одне, що терзає її в самоті,
Та думка блукає на дні, де й пута зав'язали кінці.


Рецензии