Скiнчився бiй...

Скінчився бій,
Людські відкрились муки,
Знов лиходій,
А місто з рук у руки…

Жовто-блакитні прапори
Три колір  замінили…
Ці переміни , до пори
Не вистачає сили…

Заміна влади знов,
Бійців   ховають,
Та відмивають    кров,
Сліди  змивають…

Йде  громадянська,
Не дай Господь нікому,
Була  влада  радянська,
Тепер  відчули втому…

Та    розійшлись брати,
Мов  пароплави   в  морі...
Не досягли мети,
Живуть  в сльозах і   горі…

Луна  навкруг: "Героям Слава!"
Не буде переможця, вір  мені…
Щоб  була   в злагоді   Держава,
Щоб не лишилось   місця  для  борні.

Скінчився бій,
Нема  кінця війні…
Посіяв  вітер злий,
Жорстокі  наші дні…



Автор  Геннадій Сівак.
16 серпня 2015 року.


Рецензии
Да, Гена, это больно! Нет конца войне. И это ужасно.
С приветом!

Римма Батищева   20.08.2015 20:47     Заявить о нарушении
Спасибо,Римма!!!

Геннадий Сивак   20.08.2015 21:28   Заявить о нарушении
Болит душа. с добром.

Олег Кротов 2   21.08.2015 15:24   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.