Блюз

Прихилила личко до личка,
Колихала нас крита бричка..
Цілувала щічки до ночі,
В тінь ховала очі дівочі..

Пригортала ніжно до тіла,
Розбудити тебе хотіла..
Забавляла наче дитину
Та кохала знов без зупину..

Трепетали руки на Музі,-
Щебетали птахи у лузі..
А цілунки пестили груди
І бажання тліло повсюди..

Бричка крита,- тайна велика,
Там гуляє хіть многолика,-
Руки в тіні там пестять Музу!
Душа тане від того блюзу!
17 08 2015 р
Вікторія Р


Рецензии