Дощ

І знову дощ, дощитиме й надалі -
сезон дощів.
Звучать сумні небесні пасторалі
в моїй душі.
Тональність ре мінор.Дивлюсь у небо
таке сумне.
П'ю кожен промінь сонця,мов плацебо.
Колись мине...
І зможу я сприйняти сьогодення,
й саму себе.
Цей літній дощ, як боже одкровення
мені з небес.

2014


Рецензии