Знав?

А ти знав, що я така стану?
Буду вихрем у небо летіти,
Буду сильна як ті урагани
І розквітну як ніжні квіти!

Чи ти знав, як воно далося?
Про недоспані темні ночі,
Недописану сотню віршів,
Які стали уже пророчі.

А чи знав ти про це все, друже?
Ну звичайно, чудово знав.
Адже я була сильна завжди,
Ти лиш це мені показав.


Рецензии