Сустрэча

Летнi лагер цудоунага берага,
Клiча смехам дзяцей здаля.
Прыйшла я з надзеяй i вераю,
Стаю паланянкай нiбы немауля.

Вядома з дзяцiнства мелодыя,
Узляцела над дрэвамi,быццам у столь.
На вуснах тваiх усмешка лагодная
Прыпухшых вачэй тваiх позiрк i боль.

Вачыма я да цябе дакранаюся,
Да грудзей i да пальцау тваiх...
Ад пачуцяу цяплом захлынаюся
Мары светлай зноу ускалых!

Працягнула табе я далонi чулыя,
Бягуць стэлкi ручных часоу...
Стук сэрца твайго пачула Я,
Сусецкi хлопчык з дзiцячых сноу!

08.08.2012 год. в.Рэдкавiчы
Аутар: НЕСАН Л.А.


Рецензии