Душi

Вічно блукають мов тіні
Душі самотні
Пастельні акварельні
До болю голодні
З комком у горлі
Ранково-вечірні
Часом манірні
Але завжди покірні
Поклику світла
Душі пожмакані
Ножами-словами
Пірвані втратами
Надіями марними
Шукають тепло -
Знаходять вино

16.08.15


Рецензии