Iнструкцiя до танцю Барвiк

Що б не сталось - починай танок у дереві.
Знайди дерево, що росте вгору, вниз і по колу.
Таке дерево можна зустріти десь на околицях Перу, 
Або на острові Хортиця - вибирай, що тобі ближче.
Треба залізти в середину дерева, якомога глибше.
Що б не сталось, повторюй: цей вибір лише за мною.

В такому дереві мають сидіти:
Кореєць-верлібрист, що пише вірші про танець Барвік,
Японець-аніматор, що малює розкадровки танця Барвік,
Китаєць-режисер, що знімає фільм про танець Барвік.
Їх не можна підвести, вам треба гарно станцювати. 
В таке дерево залазять українсько-перуанські діти.

Так, як же правильно виглядає танець Барвік?
Це як - вдарити три рази в долоні, під такт музики.
Це як - схопити за руки партнера, який не хоче танцювати,
Зробити до нього па, нахилитися, прошепотіти:
"Я виграв у лотерею мільйон років вічного життя.
Але за мною вислали копів. Вирішуй, ти зі мною до кінця?”

Барвік - це як повтор слів "Anjos" і "Choose",
Це звучання луперів у середині дерева, що росте в Луврі.
Ніхто так і не зміг зняти, намалювати і записати Барвік,
Який танцюють в серцевині українсько-перуанські діти.
Тобі вирішувати, з ким тікати мільйон років вічного життя, 
Але, що б не сталось, повторюй: цей вибір лише за мною. 

(01:53, 17.08.2015)


Рецензии