Не треба мучити...

Не треба мучити природу,
            Насильство - то страшенний гріх.
Воно - дияволу в угоду...
                Завжди принижує усіх.

Найвищі - Божі Слово й Слава,
                і вічна Істина свята:
хто  має  плавати  -  хай  плава,
                той... - хай плазує,  той... - літа.

Навмисно ачи ненароком
                хтось  пнеться в іншу іпостась. -
Господь йому говорить: "Зась".
                Та ще й погрожує "уроком".

...А щодо нас... - то слід сказати
                слова нерадісні оці:
- Не треба, люди, плазувати..,
                бо ми не гади, ми - ссавці.


Рецензии