Ana

Aylard; ay Anam h;sr;t qalm;;am,
Bir s;nin h;sn;n; g;r; bil;ydim.
A;layib bir k;ncd; m;n oturmu;am,
Ka; d;rdimi s;nl; b;l; bil;ydim.

Indi s;nsizliy; m;n nec; d;z;m,
Ali;ib yaniram qalmayir k;z;m,
Q;ml;nir ;r;yim a;layir g;z;m,
Ka; s;nl; bir yerd; g;l; bil;ydim

H;r gec; yuxuma g;lib getmis;n,
H;r gec; yuxumda deyib g;lm;s;n,
O g;n e;itdim ki x;st;l;nmis;n,
Ka; canimnan s;n; ver; bil;ydim.

Bir sual verdil;r c;nn;t hardadi,
Bir cavab verdim ki karixib qaldi
Dedim anamin aya;i altdadi,
Ka; aya;in altda ;l; bil;ydim.


Рецензии