Payiz axwami

Bu payiz yagdirsa yagiwi yene,
Oturub baxanda resimlerine,
O oten gunlerin gelse fikrine,
Yagiwli gecede meni xatirla

O soyuq sesiyle seni uwutse,
Diksinib atilsan ozge bir sese
Axtarsa gozlerin meni gormese
Unutma yenede meni xatirla

Geyinib eynini giraga cixsan,
Titrek ellerini qelbine sixsan.
Yenede o tine, bu tine baxsan,
O tenha kucede meni xatirla.


Рецензии