Существует ли правда... укр

Чи існує правда...


Чи існує правда та у чому її прояв,
Чи у дійсності брехня є проекцією волі,
Правда є і це не просто слово,
Не порожній образ і не міф по долі.

Ми давно,ще розумом людським її у дійсності з'явили,
Й силу міцності, потужності і велич цінності її ми зрозуміли,
Ця правда - слово, та безцінність для життя,
Бо це є сила всесвіту, що дія для буття.

Ще з давніх пір в природі поняття брехня і не було,
Та й на зачатку віку її у розуму людському не вбачало,
Це явище придумали та культували люди,
Створили штучно й враз воно у нашому бутті навіки всіло.

Поняття правда, є міцніша за брехню, бо ж вона завжди існувала,
І сила правди полягає в тому по життю, що її дії важко спростувати,
Вона є сАма по собі, як непорушний факт всесильності споруди,
Що є основою життя у всіх проекціях людського роду.


Рецензии