Клiтинки, смужечки, квiточки

Клітинки, смужечки, квіточки…
Штанці, сорочечки, платтячка…
Дівчатка й хлопчики – літечка
Любов шукають й призначення…

Розмови тихі і гамірні
Про щось почуте й побачене…
В обіймах легких і пам’ятних
Любов шукають й призначення…

Кіно, кав’ярні і музика…
Пригоди, мандри, побачення…
То апатично, то збуджено
Любов шукають й призначення…

І сприйняття різнопланове,
І розуміння, і бачення…
Поміж знаннями й оманами
Любов шукають й призначення…

17.08.2015


Рецензии