Не треба бiльше

Не треба більше порожнечі
Думок порожніх і зітхань
Порожніх усмішок, торкань
Порожніх «ми», де «ти» і «я»

Мені набридла порожнеча
За зраду принципам своїм
Я так багато відплатила
Що просуваючи кредитку
Життя екраном видає:
Прийшов кінець твоєму ліміту.
 
І я не хочу будувати
Фундамент ставити новий
Із тих хороших, непоганих
Але не тих, але не тих.

Надія часом помирає
Але в останню мить
Агонію свою міняє
На тихий шепіт «ще живи».

Не треба більше
Пустих думок, пустих зітхань
Пустих діянь і слів пустих
Пустих усмішок і торкань
Пустих.


Рецензии