Пампушка i Микола

Кобила Пампушка у діда Миколи,
З надірваним вухом, без ока, ще й квола.
С цією конякою діду морока,
Пришпорив її, та гіляка у око
Потрапила раптом Пампушці, і враз
Чотири копита нажали «на газ».

- Та хай тобі грець! – крикнув дід у польоті,-
Невже це кінець, буряки на городі
Неначе булижники бурі лежать,
Онуки як коні над дідом іржать.

Пампушка заснула від стресу такого,
Упала та спить поруч с дідом Миколой.
- Оце так кобила, лежить, як корова,-
Лається дід, насупивши брови.

Отак постаралась Пампушка руда,
З тих пір діда кличуть «Микола-літак».


08:32
17.08.2015


Рецензии
Хороша кобылка!)

Ксана Поликарпова   17.08.2015 14:25     Заявить о нарушении