Я завжди боявся

Я завжди боявся читати листи
Відчути подих прощання
Той подих, що вб'є все живе


Неначе входячи в пітьму
Я читав поміж рядків
Як шкода, що час не можна повернути,
коли ти не писав мені такі листи

Все те, що люди бояться сказати,
вони пишуть в листах.


Рецензии