Дякую!

Дякую! Дякую! Дякую дуже,
              За теплі вітання та щирі слова!
За те, що до мене Ви так не байдужі,
              Втопаю у Вашій увазі щодня!

За те, що у мріях літаю я з Вами,
              Весела, усміхнена ніби дівча!
За те, що проміння ясне поміж нами,
              Наснагу даруєте, радість буття!

Бажаю Вам друзі я миру й любові,
              Здоров"я міцного, на щасні літа!
Які ж Ви у мене усі пречудові,
              Бо ж дружба- вона як та вічність свята!

Дякую! Дякую! Дякую дуже!!!


Рецензии
А на моей родной украинской мови щэ краще лунае!!!

Анна Рубиновская   17.08.2015 18:32     Заявить о нарушении