Про чорне i сiре

              ПРО ЧОРНЕ І СІРЕ

На тлі занадто чорного –
                і брудно-сіре
Може набути білих барвників...


Тріумф родженного –
                як свято світло-щире,
Веде приречено до смертних кольорів…


                Павло Гай-Нижник
                20 липня 2015 р.


Гай-Нижник П. Плинність: Поезія. – К.: «МП Леся», 2015. – С.91.


Рецензии