Повернiться, роки...

Поверніться, роки молодії,
                як веселі птахи навесні. -
Поверніть мені світлі надії
                і любов поверніть ви мені.
А крила мрії - завжди над нами,
                На крилах мрії душа літа:
в дитинство, юність - до  тата  й мами... -
                там кожна днина вся золота.
Ой далеко ті милі роки,
                де жилося мені залюбки;
ой далеко ті милі роки,
                наче в небі яскраві зірки.

Дні осінні, короткі, похмурі;
                ночі довгі - вже скоро зима.
Літо сонячне кличу в зажурі,
                тільки відгуку зовсім нема.
Не повернути ріку в джерела,
                колишню ватру не розпалить...
Сміється часто душа весела,
             частіше - серце щемить, болить.
Ой далеко ті милі роки,
                де жилося мені залюбки;
ой далеко ті милі роки,
                наче в небі яскраві зірки.


Рецензии