Ангел Потерянной Мечты

Привіт,на "Ви", бо ми навіть ще не знайомі )
Але я знаю, що ти десь є.
Нас познайомлять спільні друзі,
Або зіткнемося десь на перехресті.
Я дізнаюся, що це саме ти:
По очах або по мурашкам.
Тоді ми зрозуміємо,
Чому до цього ми програвали в "Любов".
Ми шукали один одного в чужих душах,
У надії випередити події ...
Все, що відбувається і відбувалося,
Є передісторією нашої зустрічі.
Але зараз, я хочу сховатися
Сховатися від цього болючого світу
Який приносить тільки: біль, смуток і розчарування

 

                17.08.2015


Рецензии