Закон

Коли відповідальність ділять
Ніхто не рве кусок побільше,
Коли ж вже гроші – треба діять,
Як їх є більше – жити ліпше.

Ці звички у людей давненько
Оберігають їх від жаху
Відповідати і швиденько
Коли у чомусь ти дав маху.

Та є безстрашні ще герої,
Які не звикли утікати,
Немов вугілля у забої,
Взялись народу добувати.

Усякі справжні перемоги
І показати діять треба
Весь час долаючи дороги
До шастя люду і для себе.

Так розвивається суспільство.
Закону іншого немає,
Лише суспільне мужнє дійство
Всі перемоги здобуває.
13.08.15.


Рецензии