Лечу чи падаю

Крізь забуті сни,
я знову когось вигадую.
Чашка точно не кави в мені.
Я не можу зрозуміти...лечу чи падаю?

Вже давно повинна,
хоч сама не знаю чого і комусь.
Мені б ще краплю тебе,
і я би точно пообіцяла що повернусь.


Рецензии