108 -всесвiт-

Вечірнє Сонце. Фьорд. Чарівні звуки Караяна.
Ґріґ. "Пер Ґюнт". Трансперсональний досвід.
Життя, в якому все вдалося.
І навіть те, про що не мріяв не здалося, а втілилось.

Цей жмут волосся золотого,
ця пір'їна на крилі аероплану,
цей шепіт, що озвучує шумерські глиняні таблички,
які не зачепило тупе,
підступне аккадійське бидло.

Як все це уживається в одній людині?
Шифрується бінарним кодом,
пресується в годину чи хвилину
щоб знову десь, через якісь часи
прокинутись у сні чиємусь.
Ти розумієш раптом: все вже є, що буде і було.
Бо простір скручений в сувій,
бо музика, бо світло.
І ми живі. І він живий.
Наш Бог - Земля, Юпітер, Сонце.
І сорок сороків: планет, віків.
І карамелька дівчинки в долонці.


© Copyright: Валентин Лученко, 2015


Рецензии