***

Моє дитинство білокриле
пролетіло
 а друзі всі зі мною
кожен день я з Вами
 бігаю по лузі чи з гірки весело лечу
в думках і споминах
я з Вами
я повертаю час
 і в школі на уроках слухаю
 мовчу
 назавжди всіх зап" ятовую
 люблю


Рецензии