cemetery

End of summer.
August ending.
Where is mama?
Where is daddy?
Cemetery...Cemetery...
Fall is started.
Summer ended.
All my ralatives abandoned
All they lie in silence... Scary!?
Cemetery... Cemetery...


Рецензии