Жадаем

Сёння ў Зіны юбілей -
Шмат сабралася гасцей.
Віншаванняў не злічыць!
Я жадаю ў шчасці жыць!

Моцнай каб сям"я была,
Радасць каб дачка знайшла.
Муж карціны маляваў,
І больш  грошаў зарабляў.

Сёння ў Зіны юбілей -
Смела крочыш Ты  далей!
Міру, поспехаў - заўжды!
Не лічы свае гады.

2007г.
г.Гродна.


Рецензии