До срещата остава само ден

До срещата остава само ден.
Уверен съм, че се вълнуваш също.
След отпуска се връщам подмладен.
Душата ми от радост чак се преобръща.

Отдавна свързани сме във една съдба.
Животът ми без тебе беше скучен.
Погледът ще ме подпали със поредната искра.
Сърцето ти с безброй целувки ще отключа...

16.08.2015 г.
2800 Трявна
Петър Пенчев


Рецензии