Геноцид Украины 1932-1933... укр

Геноцид України (1932-1933р)


Геноцид України, трагедія,
Звірство варварське, мить неврастенії,
Та безбожне умервщлення нації,
Що була в ті часи радянською братією.

Відібрали останнє, обгледіли,
Без шматка у хатинці залишили,
Всіх дітей України без їжі зоставили,
На голодну смертинушку, бідних, покинули.

І нема їм прощення в погибелі,
І і мільйони людей від страшного голоду гинули,
Сльози капають у старців, що жилИ у часи післявоєнщини,
Це трагедія нації, геноцид української братії.


Рецензии