I мати насниться...

І мати насниться,
          і хата насниться,
                і рідний мій край.
О, молодість мила,
           краса яснолиця(!), -
                уже прощавай.
Стрічаю не вЕсну,
             стрічаю не літо,
                а осінь сумну...
Якщо я не зможу
            співати, любити -
                навіки засну.
В думках все частіше
              до витоків лину,
                в дитинства часи...
О, земле кохана,
           моя Кремінщино! -
                Ти в серці єси.


Рецензии