Я упаду на землю рiдну

Я упаду на землю рідну,росою.
І в піднебесся птахом відличу.
Здійнявши руки,хочу я з тобою...
З безмірним щастям,вітрові кричу.

Здіймусь над травами гайну в роздоллі.
Майну зірками,в погляд віковий.
Злечу на щасті,в зустрічі до долі...
І засміюся,часом теплим злий.

Злий мене часом,змий.Немов з дороги...
Цвіт,що упав із вікових рослин.
Сама ж піду,куди нестимуть ноги...
В майбутнього,незвіданого плин.
 (Понкратова.Е.В.)


Рецензии