Снiг летить

Білий сніг летить лапатий -
                на поріг сіда...
Сяє сонце і до хати
                щиро загляда.
Мабуть, вийду погуляти
                в тиші, в самоті... -
в ліс, де сосни всі казкові,
                сосни золоті.

Сніг летить - мов добра грає
                музика зими.
Знов туди я поспішаю,
                де ходили ми.
З болем в серці пригадаю
                дні щасливі ті,
очі карі і казкові
                коси золоті.

Сніг летить - сіда на вії,
                на гілля сіда...
А до мене в душу мрія
                сонцем загляда.
Зиче мрія нам з тобою
                зустріч в майбутті;
зиче роки нам казкові,
                роки золоті.


Рецензии