Кричалки до матчу Чорноморець Одеса - Зоря Лугансь

Кричалки до матчу «Чорноморець» (Одеса) - «Зоря» (Луганськ)

Автор:
В Одесі знов футбольне свято
Тож будемо голосніш кричати!
На стадіоні ЧМП
Кричати будем про таке:

Ч:
- Багато галасу і стресу –
То гра команди із Адєсси!
Суперник – плаче! Бо то – горе…
Коли в атаці «Чорне море»!

З:
- «Зоря» - перлина із Луганська!
Найкраща ще з часів радянських.
Не забувать нам треба, друзі,
Зоря – то чемпіон Союзу!

Ч:
- Адєсса – щастячко моє!
Адесса – знову виграє!
Бо дуже добре хлопці грають,
Тому і «Зорьку» обіграють!

З:
- А ми не «Зорька», Ми – «Зоря»!
Не теревеньте на морях…
Набрали хід, спинить не зможе
Одеса! Їх ми переможем!

З:
- «Зоря» - вперед! «Зоря» - в атаку!
В нас  грають справжнії козаки.
Зірки «В Контактє», та «Ю.Туба»…
Всі вихованці Вернідуба!

Примітка:
Вернідуб Юрій – головний тренер «Зорі», вихованець житомирського футболу (починав грати за «Спартак»), як гравець На початку 1997 перейшов у петербурзький «Зеніт», у складі якого 1999 року став володарем кубка Росії, а також дебютував у євро кубках, закінчив Академію імені Лесгафта (Санкт-Петербург). Починаючи з 2001 року працював у тренерському штабі у запорізького «Металурга», старший тренер «Зорі» - з листопада 2011.

Ч:
- Нам усміхнеться знову доля!
Бо «Чорноморець» є в футболі!
У формі синій та смугастій
До нас прийде футбольне щастя!

З:
- «Зоря» - це клас! «Зоря» - то воля!
«Зоря» - то подарунок долі!
Будківський є і Караваєв,
Що справно й вміло забивають.

 Ч:
- Калитвинцев та Ковалець –
Відрада для усіх сердець…
Луганських краще , певно, грають…
А як красиво забивають!

Ч:
- В Адєссє кращий Буряк Льоня…
Якби ж у складі був сьогодні,
То порадів би адєссіт,
Бо у «Зорі» був блєдний від!

Ч:
- Вперед за місто й за  державу,
То ж «Чорноморцю» кричим: «Слава!»
З:
- Вперед «Зоря»! Лише – вперед!
До перемог!.. і До побєд!

Автор:
Кричіть в підтримку свого клуба,
Найкращим в світі хай він буде!
Кричіть кричалки ви оці…
Бо хто кричить, ті – МО-ЛОД-ЦІ!


Рецензии