нiмi слова зiзнання...

…німі слова зізнання
не чуємо ми їх,
мов долі дорікання
безглузді та сліпі
стають штрихом останнім
в життєво-смертній грі
час злодієм крадеться:
комусь дарує дзвін,
у серці відізветься,
і в дійсності, й у сні
Бог обійме ще душу,
Він не спустошить Мрій…
щосили вірить мушу,
щодуху мчатись вслід
за покликом беззвучно
сльозами долі в світ…


Рецензии