По-справжньому

До кінчиків пальців
На одному подиху
Викинувши мотлох
Увесь із голови
Хворіти
І не тому що не вистачає кальцію
Непритомніти
І не тому що підкошуються ноги
Триматися за голову
І не від болі у животі
Божеволіти
І не від того що навколо у всіх порожньо
У душі
Танцювати
Під улюблений трек
Уві сні
Співати
Не маючи голосу
Чекати
Рахуючи дні
Кохати
По-справжньому
Зустріти щастя
І так щоб без сумніву
Знати
Без дорікань
Сказати
Що на душі
Просто
Від радості
І більш не бути ніколи на самоті


Рецензии