Фена Уьмуьр

Фена уьмуьр къуш хьиз цавай
Луваралди гатана зун
Ч1улав ч1арар рехи хьайла
Хайи чилел хтана зун.

Жегьил тир,бахт жагъуриз фей
Яхц1ур салай хтана зун.
Дарих хьайла жуван халкьдихъ
Шииралди рахана зун.

Кьисметди зин къапуна тур
К1уь-цуруди хъуьткъуьнна за
Туькьуьлвилер ширинариз
Таб,гъилелди куьткуьнна за.

ВАтандивай чара хьайи
Пар хъуьнелай вегьена за
Зун вин руш я ,чан Дагъустан
Тикрарна мад,хъуьрена за.


Рецензии