Небесна сотня

"НЕБЕСНА СОТНЯ"
                Героям СЛАВА!!!!!!!!!


НЕХАЙ живе "НЕБЕСНА СОТНЯ"в думках, у спогадах, віках!
НЕХАЙ завжди ВОГОНЬ палає, в гарячих відданих СЕРЦЯХ.               
НЕХАЙ летять на небо ДУШІ, додому з легкістю летять,               
НЕХАЙ вночі на небосхилі нам ЗІРОЧКАМИ миготять.               
НЕХАЙ з’єднаються в СУЗІР’Я, ТРИЗУБОМ в небі хай стоять,               
За  НЕНЬКУ нашу УКРАЇНУ, для нас ночами хай ГОРЯТЬ.               
НЕХАЙ же сяють дивовижно, для тих, хто їх лишив ЖИТТЯ               
НЕХАЙ віддячать своїм СВІТЛОМ, тим, хто вбиває ПОЧУТТЯ               
НЕХАЙ на ВСЕСВІТ весь ПРОСЛАВЛЯТЬ, небесним блиском свій НАРОД               
Який у ВІЧНІСТЬ відправляє, своїх СИНІВ без нагород.               
НЕХАЙ їх ДУХ нас всіх ЗГУРТУЄ, і від лихого збереже               
НЕХАЙ їх СИЛА і НАТХНЕННЯ, КРАЇНУ нашу стереже               
НЕХАЙ та ПРАВДА і та ВІРА, досягнуть нації МЕТИ               
НЕХАЙ  БУТТЯ запам’ятає, як вмерли нашії БРАТИ.               
НЕХАЙ їх долі надихають нас на ПРОЩЕННЯ та ЛЮБОВ,               
Вони за все вже заплатили, віддавши нам ЖИТТЯ і КРОВ.               
НЕХАЙ же буде в нас СВОБОДА, НЕХАЙ сади у нас ЦВІТУТЬ,               
НЕХАЙ між нами буде ЗГОДА, і ВДЯЧНІСТЬ наш ОСВЯТЕ путь.               
НЕХАЙ же нас зігріє СОНЦЕ, і дощ хай змиє всю печаль               
НЕХАЙ ТЕПЛО зайде в віконце, і сльози висушить і жаль               
НЕХАЙ нас вітер заспокоїть, і гнівом грім НЕХАЙ гримить               
НЕХАЙ нас ПАМ’ЯТЬ обіймає, і тихо з ними гомонить               
НЕХАЙ війна піде в минуле, НЕХАЙ панує знову МИР,               
НЕХАЙ пощезнуть усі кулі і згинуть правила сокир.               
НЕХАЙ лиш СМІХ кругом лунає,хай зникнуть постріли гармат               
НЕХАЙ народ з народом буде, в ОБІЙМАХ наче з братом брат.               
НЕХАЙ керує СПРАВЕДЛИВІСТЬ, НЕХАЙ ТУРБОТА нас зближає,               
НЕХАЙ нас АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ один до одного згортає.               
НЕХАЙ плекає нас НАДIЯ, НЕХАЙ потішать СПОДІВАННЯ,               
НЕХАЙ здійсняться наші МРІЇ, і переповнює КОХАННЯ.
НЕХАЙ же буде в нас МАЙБУТНЄ, коли заплачено вже БОРГ,               
НЕХАЙ же буде з ними СЛАВА, НЕХАЙ же буде з нами БОГ!!!

;1.06.2014
История cоздания стихотворения:
Після січня-лютого 2014 року, після того,як загинула "в прямому
ефірі""НЕБЕСНА СОТНЯ",я хотів з цього приводу щось висловити,але я не
міг...Я не знав,як до цієї жахливої теми підступитися.Було боляче думати на
цю тему і те,що сталося,для мене це здавалось неможливим у нашій
країні...Я і зараз не можу в це повірити.І 3 місяці щоденних роздумів
призвели до того,що крім вдячності і надії на краще життя,я не зміг більше
нічого знайти в собі.Ми зобов'язані бути щасливими,бо ці люди загинули
заради нашого щастя і майбутнього нашої країни...


Рецензии