***

           "...перемен требуют наши сердца..."
                В.Цой

Зоряна зграя відвертих бажань
Променем б’є, не дає зупинитись
І через роки безглуздих блукань
Знову шукаю чому ще навчитись

Може навчитися грі преферанс
Може освоїти танго і джигу
Бо так заїбало зводити баланс
І мати надію на кожну відлигу

Вл.Ол.2015


Рецензии