Коли ти поруч, серце б ться...

Коли ти поруч, серце б’ється
І зігріває все в душі,
Я вірю, що не розіб’ється
І буде ціле назавжди.
Я вірю в тебе, в твої думки,
Я думаю, що знаєш ти,
Що найщиріші поцілунки,
Назавжди будуть у душі.
Я вірю в те, що твоє серце,
Заб’ється в унісон з моїм,
Воно сумує за тобою,
І хоче бути лиш твоїм.
Без тебе на душі тривога,
Без тебе думки всі пусті,
Без тебе за вікном негода
І раз за разом йдуть дощі.
Лише з тобою б’ється серце,
Лише з тобою тепло знов,
Щось зігріває мою душу,
Щось схоже мабуть на любов.
Коли ти знову посміхнешся
І я побачу цей твій сміх,
Не зможу просто сумувати,
Стану щасливіший за всіх…


Рецензии