Ти мого серця ангелок...

Я знову думаю про тебе,
Про твою усмішку і сміх.
У мріях ми летим до неба,
Щоб бути далі від усіх,
Щоб полетіти як лелеки
І стати вільними на мить,
Взлетіти просто вище неба,
Да тільки за вікном гримить.
Дощ все бистріше барабанить
І віє холодком з вікна,
Та я не змерз бо зігріває,
У серці та любов твоя.
І відстань більше не лякає
І не лякають ті дощі,
Що дуже часто пролітали,
На вулиці і у душі.
Ти моє серце зігріваєш,
На відстані своїх думок,
А я на тебе лиш чекаю,
Ти мого серця ангелок...


Рецензии