Над я...

Мені так тяжко жить без тебе,
Без твоїх рук, без твоїх слів,
У сні я знов лечу до тебе,
До моїх ніжних почуттів.
Ти моя радість і надія,
Ти та, хто дарить цілий світ,
Життя без тебе не можливе,
Без тебе серце не стучить.
Ти дариш посмішку і радість,
Приносиш в кожен дім тепло,
Життя без тебе не можливе,
Життя без тебе, це - ніщо.
І навіть коли втратив сили,
Коли подумав - все пройшло,
Повіє вітер і надія,
Поверне радість і тепло...


Рецензии