Тв й голос - п сня солов я

Твій голос - пісня солов'я,
Я слухав би його щомиті,
Я полетів би в небеса,
Якби просила ти летіти.
Дістав би зірочку з небес,
До твоїх ніг її поклав би,
Я став би ангелом твоїм,
Який тебе оберігав би.
Я б душу зігрівав твою,
Коли ти ніжно-ніжно спала,
З тобою буду я завжди,
Лиш тільки б ти не відпускала.
А відпустивши я б летів,
Все ближче, та до твого серця,
Забути точно б не зумів,
Ту з ким палає моє серце.
Ту хто зігрів мене коли,
В душі проходив дощ солоний,
Без тебе сумно на душі,
Без тебе світ весь не знайомий...


Рецензии