Нiчне

Як поснуть нещастя у тьмi
Ta iншi незваннi гостi,
Ми нарештi будем самi
I впадем у бавовняну постiль.
Нi, я б тримав тебе мiцно,
Та скажи, як я встою,
Коли меншає
 вiдстань
 мiж тобою I мною.
Ти нiгтями мою рiжеш спину,
Чи ж ти хочеш щоб менi болiло?
Я бажаю тебе невпинно,
Думками жадаю I тiлом.
А з криком третього пiвня,
туман поплаче серед трави,
Ти пiдеш, моє
 понадстворiння,
Тож може краще зараз пливи,
Ковшем зробилися зорi,
Тебе ваблять свiтлом своїм,
Тож пливи в нiчнiм морi,
У сузiрнiй злотiй течiї.
Ти мое понадстворiння,
Королева кiмнатноi темряви,
З мого сновидiння
Геть будь-ласка пливи


Рецензии
Гей-гей! Щось таке накрутив, не зовсім зразу і зрозуміло...

Александр Русский 2   15.08.2015 20:07     Заявить о нарушении
Простите) Я под влиянием сюрреализма, там всегда так

Артем Барась   15.08.2015 21:09   Заявить о нарушении