Криниця

Ой, як піду на вулицю,
Викопаю там криницю
Посаджу над нею вербу
Добрим людям на потребу.

Напувай, моя кринице,
Всіх, хто хоче напитися,
Сховай, вербо, в своїм листі
Всіх, хто хоче любитися.

А коли сам зажурюся,
Над криницею вклонюся,
Верба та своїм листячком
Хай лоскоче сумне личко.

Як дівчина не кохає -
Ніжно верба обіймає,
Як кохана не милує -
Хай криниченька цілує.

Ой, як піду на вулицю,
Викопаю там криницю,
Посаджу над нею вербу,
Добрим людям на потребу.


Рецензии