Очи не криють обману

В Її очах виднілась смута,
Така незрима й нежива,
Як мертвий світ і каміння,
Таке важке, немов тягар життя.

І поблиск зору не мав суті,
І сльози ледь тремтіли в зеленім кружеві,
І тільки глибоко в душі виднілись
Її бажання - забуті, і наче не свої.

А біль переживань Їй країв душу,
І серце ледь трималось в глибині,
І тільки звук незримого печалю
То пробуджував, то залишавсь у тишині.


Рецензии