Warm water

You are like warm water to the cold hands.
Just let me feel you, touch you once.
Nothing more I need.
Just a chance to be near.
Incidentally.

Ты как тёплая вода для озябших рук.
Позволь почувствовать тебя, коснуться однажды.
Не нужно больше,
Лишь возможность быть рядом
Будто случайно.


Рецензии