Як нам жити?

                ***

                Чому в душі моїй кипить
                Нестерпна,дика лють?
                Від болю мозок мій тріщить,
                Але не в цьому суть.

                Ми всі і знатні,і розумні,
                А навкруги безмежний світ.
                Скажені і такі безумні,
                Товчем,скубем троянди цвіт.

                Землі жеве,тендітне тіло
                Трощим,розгойдуєм до дна.
                Куди ти вліз свиняче рило?
                Вагітна вже від нас вона.

                Вагітна не по своїй волі,
                І плід "любові" дозріва.
                То ж як нам жити? Клятій долі
                Де ніжності знайти слова?

                В.Савош.


Рецензии
Эх,Вова,мы все крепки задним умом! Мы будем виноваты перед своими детьми и внуками,что допустили такой беспредел! С добром!

С ув. Любовь

Любовь Фоменко 2   17.12.2016 18:20     Заявить о нарушении
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.