I розцвiтае алича...

І роцвітає алича...
        Хай ще несмІливо й не всюди...
Та сонця радісна свіча
     горить весняним світлом, люди, -
і розцвітає алича.

Тепло весни, тепло весни... -
              полям, лісам... таке жадане.
Його і ти не промини,
                воно тобі в пригоді стане -
тепло весни, тепло весни.

Дитинства щирість, мамин спів,
                привіт родинної оселі...
...У того дні й роки веселі,
                хто зберегти в душі зумів:
дитинства щирість, мамин спів...


                м.Сочі.


Рецензии