Живеш, красуне...

Живеш, красуне, - радість нам несеш;
                та, як дочасно Бог тебе покличе, -
о не одне ти серце надірвеш,
                шляхетне, мужнє серце чоловіче.

...Вони: і юні, й зрілі, і старі -
                волатимуть усі, аби по скону
Господь їм дав служити  при Дворі,
                в якому ти отримаєш корону.

Любов до тебе - то чарівний світ,
                любов твоя - жадана нагорода,
любов твоя - від Господа привіт;
                божественна душі твоєї врода!

В ім'я твоє, і в цім, земнім житті,
                вони стають до праці і до бою;
серця шляхетні, добрі люди ті -
                чоловіки, освячені тобою.


Рецензии